TechTag.se

Quizgecko

Quizgecko

Quizgecko är perfekt för att generera frågesporter, bedömningar, prov och tester. Oavsett om du är lärare, student eller företag, kommer du att upptäcka att plattformen är tillräckligt flexibel för alla ändamål.

Med deras "AI-frågesportsskapare" kan du omvandla vilken text som helst till en frågesport. Detta innebär att du kan använda den för att skapa frågesporter för studier, träning eller kunskapsutvärdering.

Lärare kan använda den för att skapa frågesporter för sina studenter, medan företag kan skapa frågesporter för medarbetarbedömningar.

Plattformen är också utmärkt för att generera snabba bedömningar eller övningstester.

Du kan använda den för att generera frågor för provexempel, övningsfrågesporter eller interaktivt studiematerial för att hjälpa dig att förbereda dig för prov eller förbättra din förståelse för ett ämne.

Efter att du har skapat ditt eget quiz eller bedömning med hjälp av Quizgecko quizskapare, kan du enkelt dela det med ditt team, studenter eller vänner.

Hur mycket måste jag skriva?

De rekommenderar att du använder minst 500 ord. Mer text resulterar generellt i bättre frågor. Om du vill generera upp till 12+ frågor behöver du generellt över 1000 ord.

De rekommenderar också att du delar upp mycket långa textstycken i ämneskategorier. Du kan göra ett quiz med valfritt antal totala frågor.

Om du inte orkar skriva

Du kan omvandla vad som helst till ett quiz, komplett med svar och förklaringar.

Ladda upp filer som PDF:er, DOC:er och PPT:er för att skapa bedömningar och prov.

Med deras Chrome-tillägg kan du dessutom skapa ett quiz från "vilken" sajt du vill.


quizgecko.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Innehåll

dropmagnifier