TechTag.se

Envato Elements

Envato Elements logo

Envato är en av de största leverantörerna av digitalt material idag. Det är en global marknadsplats för kreativa tillgångar, verktyg och talanger. De har kontor i Melbourne, Australien och är kopplade till ytterligare sju tillgångskataloger som anges nedan.

 • ThemeForest är ett "Wordpress-webbplatstema och mallmarknad"
 • Få tillgång till plugins, skript och kodfragment på CodeCanyon.
 • Royaltyfria filmer och mallar från VideoHive
 • AudioJungle är en webbplats som erbjuder royaltyfritt ljud och musik.
 • GraphicRiver Är en samling grafik, ikoner, teckensnitt och logotyper
 • PhotoDune - En stor samling royaltyfria stockfoton.
 • 3DOcean - CG-texturer och tredimensionella utskriftsmodeller finns tillgängliga från 3DOcean.

Envatos allmänna verksamhet har vuxit under de senaste åren. Och nyligen introducerade den en frilansarmarknad, liksom onlinekurs- och handledningstjänster, webbplatsbyggare och frilansning.

Vad är Envato Elements?

Envato Elements är en premium prenumerationstjänst för digitala tillgångar som är fokuserade på kraven från företag, marknadsförare, designers och andra yrkesverksamma som behöver varor ofta eller i stora mängder.

Det ger en månatlig prenumerationsplan som ger dig tillgång till en samling högkvalitativa, utvalda material och digitala produkter från kreativa fristående skapare.

Alla objekt på Envato Elements är fria att använda i en mängd olika kommersiella och icke-kommersiella projekt. Det som är spännande är att du kan ladda ner och använda dem obegränsat. (Personligen har laddat hem 1261 "saker" sen 2017)

Du behöver inte oroa dig för nedladdningsgränser eller krediter med den här tjänsten. Detta ger dig friheten och flexibiliteten att prova olika bilder, filer och teman innan du bestämmer dig för de som är bäst för ditt projekt.

Några av produkterna inkluderar grafik, HTML-mallar, teckensnitt, illustrationer, procreate-borstar, foton, filmer, ljudfiler, videor, mallar, WordPress-plugins och teman.

Dessutom har Envato Elements-användare också tillgång till EnvatoTuts+, som erbjuder över 1 200 e-böcker och videokurser, som kunderna nu kan använda för att få tillgång till över 1 miljon digitala tillgångar och utbildningsinnehåll. När det gäller sina tjänster har

Elements gjort det starkaste intrycket, som ursprungligen marknadsfördes av Envato som "Ultimate Creative Asset subscription."

Fördelar

 • En enda kommersiell licens för engångsbruk
 • Det finns ett stort urval av digitala filer att välja mellan
 • Prenumeration med obegränsade nedladdningar
 • Låg kostnad / rimligt pris
 • Sparar mycket tid

Nackdelar

 • Även om priset är lågt kan vissa tycka att det är oöverkomligt dyrt
 • Varje gång du använder ett objekt måste du licensiera om det
 • Videorna laddas ner i .mov format, vilket tar lång tid att konvertera
 • Dålig teknisk support

Envato Elements Pris

Envatos resurskataloger för digitala tillgångar fortsätter att erbjuda en mängd olika produkter på egen hand. Även om tillgångsförfattaren bestämmer priserna, tar Envato ut en tillåten avgift för att hjälpa författaren att sälja på sin webbplats.

Som ett resultat varierar priset på en artikel som kan köpas på Envato kraftigt. Till exempel kan du betala $60 för ett tema på ThemeForest eller $25 för ett WordPress-plugin på CodeCanyon. GraphicRiver tar ut $35 för samma bild men PhotoDune tar ut $5 för samma bild.

Om du köper digitala varor regelbundet kan dina utgifter snabbt lägga till. Bra är dock att Envato Elements ger dig möjlighet att få tillgång till ett stort arkiv med digitala tillgångar för endast $16.50 per månad.

Så snarare än att betala för varje artikel individuellt får du en större rabatt för att njuta av tjänsterna fullt ut.

Flera stockbilder, teckensnitt, ljud, grafik, teman och plugins ingår i detta arkiv. Det bästa är att Envato Elements-prenumeranter kan ladda ner dessa produkter så många gånger de vill utan några begränsningar.

Digitala tillgångar

Envato Elements digitala tillgångar skapas av en stor gemenskap av oberoende designers. En intäktsdelningsmetod betalar varje designer för sitt arbete. Sedan får innehållsutvecklarna som bidrar med de tillgångar som används i Envato Elements hälften av intäkterna.

För att köpa något från Envatos marknadsplats är allt du behöver göra att logga in på ditt konto. Om du inte redan har gjort det, oroa dig inte; att registrera sig är enkelt och tar inte lång tid. Dessutom kan du se storleken på ditt arkiv när du loggar in på Envato Elements med ditt konto.

För närvarande har Envato-marknaden cirka 1.6 miljoner digitala tillgångar tillgängliga för nedladdning. Arkivet expanderar ständigt med i genomsnitt över 22 000 nya saker som läggs till varje vecka.

Det finns också ett utvalt sortiment av högkvalitativa artiklar som visas som inkluderar:

 • Mer än 460K rörlig grafik
 • 46K logotyper
 • 22K ikoner
 • 1.8K förinställningar och åtgärder
 • 880K bilder
 • 110K ljudfiler
 • 15K videomallar
 • 22K vektorer
 • och 5.9K typsnitt är tillgängliga för dig

Licensiering

Du vill förmodligen inte bry dig om licensiering som skapare. Envato Elements, till skillnad från andra liknande företag, ger enkel, okomplicerad licensiering. Du har full tillgång till biblioteket och kan ladda ner så många filer du vill när du blir medlem.

Bibliotekets tillgångar har alla samma grundläggande kommersiella licens. Denna licens ger dig breda kommersiella rättigheter till en specifik tillgång eller ett objekt som du vill använda dig av.

Slutsats

Envato Elements är en stor resurs av digitala tillgångar för dina behov. Med tillgång till ett brett bibliotek med högkvalitativa digitala filer får du obegränsad tillgång till allt för så lågt som $ 16.50 / månad om du betalar årligen.

Webbutvecklare, grafiska formgivare och många andra kommer att dra nytta av Envato Elements. Det obegränsade nedladdningsalternativet är också extremt fördelaktigt. Denna webbplats ger en uppsjö av alternativ för företagare som letar efter vackra brevpapper mallar.

Envato Elements tjänster är ett underbart val för alla som letar efter WordPress-plugins, teman, grafik, mallar, mockups och annat visuellt innehåll till en låg kostnad.

Även om du bara behöver några stycken för att slutföra ett projekt är det mycket för när du har registrerat och laddat ner dessa tillgångar kan du fortfarande använda dem även efter att din prenumeration är klar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

dropmagnifier