TechTag.se

InleedInleed erbjuder webbhotell, domäner och servertjänster för privatpersoner och företag. Inleeds servrar är placerade i Falun och Tällberg, i deras egna lokaler.

Med daglig backup på alla kontotyper, även de billigaste kan du vara säker hos Inleed, även om du råkar göra ett misstag. Dom kan även skräddarsy hosting-paket om du inte hittar nåt som passar bland dom ordinarie paketen.

Inleeds Kontrollpanel

Inleed använder för ovanlighetens skull inte Cpanel utan här är det DirectAdmin som gäller. Om du inte är van vid någon annan kontrollpanel kommer det inte vara några problem att lära sig men för dom som jobbat mycket med Cpanel känns det lite som kusinen från landet, men som sagt det är en vanesak.

HD-Utrymme & Trafik hos Inleed

Det är lite blandat med utrymme och trafik-gränser hos Inleed. För 19kr/mån får du bara 2GB disk men 50GB trafik. Men om du inte behöver så mycket lagringsutrymme (så inga stora bilder eller video) så lär du klara dig, iallafall till en början.

Annars är det inte mycket dyrare (10kr/mån) med "Special-paketet" med 10GB disk-utrymme och 250 GB trafik/mån. Positivt är att all lagring görs på snabba SSD.

Support hos Inleed

Supporten kan nås via telefon, chatt och mail och är mycket snabb och alert. Vi flyttade från en VPS till största "prime-paketet". Inleed gjorde allt, utan extra kostnad. Det är så man gör kunderna glada.

Mail & Webbmail

POP3- och IMAP-stöd + en bra webbmail finns.

Webbhotellspaket hos Inleed - från Standard till PrimeInleed Webbhotell Prime

Kräver din hemsida extra resurser? Då ska du kolla på Inleed Prime.

Där har du möjlighet att får en vanligt webhotell med upp till 16 kärnor, 768 GB RAM och 5TB SSD-lagring så placeras din hemsida i både Falun och Tällberg.

Allt det här till löjligt lågt pris. Tillgång till jour och upptidsgaranti ingår i alla Prime-paket.

VPS och Managed VPS

En VPS (Virtual Private Server) kanske dom flesta vet vad är. Mer kontroll för dig att uppdatera mjukvaran på servern, bättre CPU och mer minne än ett vanligt webbhotellskonto. Inleed har VPS:er från 199, 299 till 399kr/mån. Med bättre prestanda allteftersom priset går upp.

Managed VPS där du inte behöver göra nåt med servern på egen hand kostar 250 kr extra per månad.

CO-Location

Med CO-location placerar ni er server i Inleeds serverhall i Tällberg eller Falun. Dom står för bandbredd, dedikerad IP-adress, ström till servern samt lättare administration. Priserna ligger på 299, 349 och 399kr /mån.

Dedikerad server hos Inleed

Med en dedikerad server börjar vi komma upp på en helt ny nivå. Priset för en "standard-server" ligger på mellan 499 och 1999 kr per månad och en Managed server kostar ytterligare 499 kr/mån. Men du kan också få en helt egen config med bland annat upp till 768 GB RAM.

Inleed VPN

Inleed har också en VPN-tjänst för dig som är inte vill lämna några spår efter dig på nätet. Den kostar bara 29kr per månad och tillåter 2 anslutna användare. Tjänsten använder OpenVPN.
Totalbetyg för Inleed

8.5
Totalbetyg
Support: Prestanda: Pris: 
Användarbetyg: 
Inleed Inleed erbjuder webbhotell, domäner och servertjänster för privatpersoner och företag. Inleeds servrar är placerade i Falun och Tällberg, i deras egna lokaler. Med daglig backup på alla kontotyper, även de billigaste kan du vara säker hos Inleed, även om du råkar göra ett misstag. Dom kan även skräddarsy hosting-paket om du inte hittar nåt som […]
9.06 1 10 17
0 / 10 9.06

Din röst

magnifier