TechTag.se

Miss Hosting



År 2014 lanserades webbhotellet Miss Hosting. De har med andra ord inte så många år på nacken men har uppskattats stort internationellt. 2019 knep Miss Hosting femtonde plats på Sunday Times Hiscox Tech Rank. Det är de mycket stolta över!

Med huvudkontor både i Sverige och i USA är det här en internationell webbhostingservice med god förankring i Sverige.

Ett bra val för nybörjare

Det ska nämnas att Miss Hosting kan ses som ett ypperligt val för nybörjare. Med olika paket kan du välja det som passar dig allra bäst just nu.

Priserna blir på så vis flexibla och det kan ses som en fördel oavsett vilken nivå du befinner dig på. Det kan ju vara så att du väljer ett enklare paket trots att du inte kan räknas som nybörjare och då är det bra att ha valet med lägre pris.

Kontrollpanel

Miss Hosting använder som dom flesta Cpanel vilket är ett säkert och bra val. Dessutom bra om du ska byta webbhotell i framtiden då du kommer känna igen den nya kontroll-panelen.

Utrymme & Trafik

Med diskutrymme från 100GB till obegränsad finns inget att klaga på. Dessutom är trafiken obegränsad för alla paket. Miss Hosting har serverhallar både i Sverige, USA och på flera ställen runt om i Europa.

Support

Supporten kan nås via telefon, chatt och mail och är mycket snabb och alert.

Mail & Webbmail

POP3- och IMAP-stöd + en bra webbmail finns.

Mer om Miss Hostings tjänster

Miss Hosting kan hjälpa till med allt från domän till hemsida och hosting. De har utvecklat en tjänst som gör det enkelt för nybörjare såväl som proffs att få ordning på aktiviteterna online. Det går att börja med en enkel hemsida och sedan bygga på med mer då behovet uppstår.

Webbhotellspaket hos Miss Hosting



Domän

Du kan leta upp ledigt domän med Miss Hosting direkt på deras hemsida. Om du bestämmer dig för att köpa ett domän via deras portal kommer DNS-paket att ingå. När du söker efter namn får du se vad som är tillgängligt och hur mycket det kommer att kosta per år.

Webbhotell

Oavsett vilket webbhotellpaket du väljer är trafiken obegränsad. Men du kommer att kunna välja paket som är bättre lämpade för fler eller färre sajter.

Det minsta paketet som heter Basic är till för en enkel hemsida medan Ultimate är för hur många hemsidor som helst.

Miss Hosting hjälper också till med SSL-certifikat vilket kan ingå som en del av paketet under det första året. Det bör du hålla utkik efter!

Hemsida

Du kan också bygga hemsida med Miss Hosting SiteBuilder. Det finns ett alternativ som är gratis och sedan kan du välja paket i enlighet med önskad storlek på sajten. Alla hemsidor som du bygger med Miss Hostings hemsidetjänst är mobilanpassade och de kommer med obegränsat antal email-adresser.

Hosting

– Miss Hosting erbjuder tre olika hostingpaket. När du ska flytta från ett webbhotell till Miss Hosting hjälper de till med flytt av webbplats utan kostnad. Du kan köpa IP-adresser från över 114 c-nät. De finns i många olika länder vilket ger fin spridning.

Vad säger kunderna om Miss Hosting?

Det är aldrig dumt att ta en titt på vad faktiska användare av Miss Hosting har att säga om tjänsterna. Webbhotellet har hela 4.9 av 5 i betyg på TrustPilot, vilket självklart är väldigt bra.

Internationellt sett finns det kommentarer om att Miss Hosting trots sin internationella karaktär upplevs vara mer förankrad i Sverige.

Det är ju bara en fördel för dig som svensk och bra att veta.

Det finns också en hel del mindre tekniskt kunniga användare som rosar den tekniska supporten de har fått från Miss Hosting. Och just det att de hjälper till med precis allt, smått som stort, är något som ofta nämns i användarrecensioner av Miss Hosting.



Totalbetyg för Miss Hosting

7.5
Totalbetyg
Support:  Prestanda:  Pris: 
Användarbetyg: 
Miss Hosting År 2014 lanserades webbhotellet Miss Hosting. De har med andra ord inte så många år på nacken men har uppskattats stort internationellt. 2019 knep Miss Hosting femtonde plats på Sunday Times Hiscox Tech Rank. Det är de mycket stolta över! Med huvudkontor både i Sverige och i USA är det här en internationell webbhostingservice med […]
8.5 1 10 2
0 / 10 8.5

Din röst

Innehåll

magnifier