TechTag.se

Hostinger

Disk / TrafikDomänerAnnatPrisBetygMer info
Disk: 100GB
Trafik: ∞
Domäner: ∞
Datacenter: Litauen
1-klick
Backup
SSL
Privat: 33kr /mån
Företag: 89kr /mån
8Till Hostinger

Rabattkod till Hostinger

Är europeiska Hostinger något att hänga i granen? Ja, det är de! Det här ett av de allra billigaste alternativen som finns för delade server lösningar.

Men du kan inte stirra dig blind på kostnader för webbhotell. Det är bra mycket viktigare att ta en titt på saker som upptid. Hostinger erbjuder goda värden vad gäller upptid.

Hostingers historia

Berättelsen om Hostinger började år 2007 då de grundades som 000webhost.com. Det var en helt gratis hostingservice online som var utan reklam. Hostinger som webbhotell lanserades några år senare 2011.

År 2014 kunde Hostinger stoltsera med över tio miljoner användare och den siffran steg till 29 miljoner år 2019. Det här är minst sagt imponerande och skvallrar om en webbhotelltjänst som är populär.

Populariteten beror på flera saker bland annat att mycket ges obegränsat och gratis. Men vi måste förstås dyka lite djupare än så för att komma fram till om Hostinger är ett bra val och i sådant fall för vem.

Kontrollpanel

Hostinger har tagit fram en egen kontrollpanel som är skräddarsydd. Kontrollpanelen är tillgänglig med alla hostingplaner som de erbjuder.

Hostinger kontrollpanel

Utrymme & Trafik

Server-utrymmet är som minst 100 GB och om du behöver mer kan du lätt uppgradera. Obegränsad bandbredd är inte dåligt heller.

Dom har datacenter i USA, Storbritannien, Frankrike, Indien, Singapore, Brasilien, Litauen och Nederländerna. Så du kan välja fritt.

E-mail-utrymmet är lite snålt med 1 GB per konto.

Hostingers namnservers / DNS

ns1.dns-parking.com
ns2.dns-parking.com

Support

Supporten fungerar mycket bra. Du får hjälp med email eller med chatt om du har loggat in på ditt konto. Chatten är mycket snabb. Du behöver inte vänta länge på att få svar och supporten är kunnig och hjälpsam.

När du har loggat in ser du chatten som en symbol längst ner i högra hörnet. Den finns där hela tiden och gör det enkelt att be om hjälp när det behövs. Supporten finns på plats dygnet runt.

Mail & Webbmail

Hostingers servrar stöder POP3, IMAP och SMTP protokoll.

Webbhotellspaket hos Hostinger

Tjänster Enkel Premium Business
Disk 10 GB 20 GB 100 GB
Trafik 100GB/mån Obegränsad Obegränsad
Sajter 1 Obegränsat Obegränsat
E-post konton 1 Obegränsat Obegränsat
Databaser (MySQL) 1 Obegränsat Obegränsat
Kontrollpanel Egen Egen Egen
Litespeed cache
Webbplatsbyggare
Github-integration
Gratis SSL
1 klick-install
Backup Ingen Veckovis Dagligen
RAM 256MB 512MB 1GB
Support 24/7/365 24/7/365 24/7/365
Öppet köp 30 dagar 30 dagar 30 dagar
Startavgift Nej Nej Nej
Pris 18kr/mån 29kr/mån 65kr/mån
Läs vidare: Om Enkel Om Premium Om Business
Alla priserna gäller 12 månaders avtal, väljer du längre bindningstid blir det billigare

Vem kommer att trivas bra med Hostinger?

Om det är viktigt för dig med sidor som laddas snabbt, support som svarar snabbt och varierade betalningsmetoder kan Hostinger vara ett bra val. Det här är också en möjlighet för dig som behöver lite mer stöd.

Hostinger har en kunskapsbas med artiklar, guider och mer som hjälper dig med hemsida, domän och rent allmänt.

Oavsett vilken plan du väljer får du ett gratis verktyg för att bygga hemsida. Det här är inte det bästa som finns i genren online men det fungerar bra. Det ska också nämnas att denna gratistjänst inkluderar en massa mallar så du bör finna en layout och design som du blir nöjd med.

Navigationen är mycket enkel och det är något som tilltalar nybörjare såväl som proffs. Allting finns samlat på ett ställe på ett sätt som gör det hela tydligt. Från din kontrollpanel kan du hantera dina domän, hålla koll på inloggningar, sköta email och mer.

Med stora ikoner och knappar ser du enkelt vad du är ute efter!

Vad säger användare om Hostinger?

Hostinger får både lite ris och mycket ros från sina användare. När vi ser på användarrecensioner av Hostinger online framträder en bild av en tjänst som är omtyckt med ett Trustpilot-betyg 4,6 med 86% femstjärniga betyg.

Övergripande kan vi se att det ges tummen upp för bra priser och för god hastighet.

Supporten får högt betyg för att den svarar snabbt och är mycket hjälpsam. Du blir guidad genom hela processen på ett sätt som gör att du känner ett verkligt stöd.

Mycket bra för nybörjare men också för personer med mer komplicerade frågor.Totalbetyg för Hostinger

8
Totalbetyg
Support:  Prestanda:  Pris: 
Användarbetyg: 
Hostinger Är europeiska Hostinger något att hänga i granen? Ja, det är de! Det här ett av de allra billigaste alternativen som finns för delade server lösningar. Men du kan inte stirra dig blind på kostnader för webbhotell. Det är bra mycket viktigare att ta en titt på saker som upptid. Hostinger erbjuder goda värden vad […]
8.2 1 10 5
0 / 10 8.2

Din röst

Innehåll

magnifier