TechTag.se

Stablehost

Disk / TrafikDomänerAnnatPrisBetygMer info
Disk: ∞
Trafik: ∞
Domäner: 1
Datacenter: SE
1-klick
Backup
SSL
Privat: 49kr
Företag: 349kr
7,5

De är inte stora men beskrivs av många som mycket pålitliga och det är viktigt att poängtera. Med Stablehost får du fina egenskaper som hastighet utan hack och riktigt rimliga priser. Det här är en hostingservice med datacenter i Europa, Asien och USA.

Ett ambitiöst webbhotell

Stablehost är som sagt inte ett enormt företag med hundratals anställda men de har en ambition som matchar de stora namnen. Idag ägs de av Miss Group som även står bakom Miss Hosting, http.se och nameISP.

Teamet som driver Stablehost består av omkring 15 personer.

Webbhotellet erbjuder en rad olika hostingtjänster. Du kan få ett enkelt paket på en delad server ända upp till en snabb VPS-lösning och t o m dedikerad server. Det finns också skräddarsydda paket med särskilda reseller-konton, domännamnsregistrering och SSL-certifikat.

Rimliga priser som ger mycket

Om vi tar en titt på den enklaste hostingplanen är den faktiskt imponerande. En grundläggande delad serverplan ger dig bland annat:

  • Obegränsad bandbredd
  • Automatisk installation av fler än 100 applikationer
  • 25 simultana MySQL-kopplingar

Webbhotellspaket hos Stablehost

TjänstStarterProPlatinum
Disk:ObegränsadObegränsadObegränsad
PHP-minne:128 MB256 MB512 MB
MySQL-storlek:0,5 GB1 GB2 GB
Trafik:ObegränsadObegränsadObegränsad
Sajter:1ObegränsatObegränsat
Max Filer:250 000250 000500 000
CPU:1 kärna1 kärna2 kärnor
Kontrollpanel:CpanelCpanelCpanel
1 klick-install:JaJaJa
Let's Encrypt SSL:JaJaJa
DDOS-skydd:JaJaJa
Reparation av hackade hemsidor:NejNejJa
Support:E-postE-postE-post / Tele
Öppet köp:30 dagar30 dagar30 dagar
Startavgift:0:-0:-0:-
Pris 1 år:49kr/mån99kr/mån349kr/mån
Mer info:Läs mer om "Starter"Läs mer om "Pro"Läs mer om "Platinum"
Alla priserna gäller 12 månaders avtal, väljer du längre bindningstid blir det billigare

Med fokus på prestanda

Något som gillas av många är den jämna hastigheten och det här är ett område som Stablehost har satsat lite extra på. Webbhotellet använder sig av specialvarianter av PHP, LiteSpeed och MySQL just för att få upp hastigheten.

Med ett nätverk på 200Gbps kan de också hantera plötsliga toppar. Och som användare upplever du att det är snabbt och smidigt att lösa problem när supporten alltid tar dig på allvar.

Även om du har den enklaste planen kommer kundtjänsten att ta sig tid att se över dina scripts för att hitta vad som strular.

Skapa konto med Stablehost

Det är relativt enkelt att skapa ett användarkonto med Stablehost men det ska nämnas att du måste dela med dig av en hel del information.

Förutom email och namn ska du ge information om saker som telefonnummer, adress, organisationsnummer för företag och mer. Det kan ta en stund att fylla i allting!

Din registrering börjar med att du väljer den plan som passar dig. Det går alltid att uppgradera senare så det kan vara klokt att hålla det så enkelt som möjligt om du är nybörjare. Som ny kund hos Stablehost kan du:

  • Registrera en ny domän
  • Flytta en existerande domän till Stablehost
  • Dirigera om ett domännamn du har till Stablehosts webbhotell

Vad säger de som använder sig av Stablehost?

Det här är en viktig fråga för det är ju de som använder, eller har lämnat, Stablehost som ger bästa insikterna om hur det hela fungerar. Det framgår tydligt av användarrecensioner av Stablehost att folk uppskattar deras fina support.

Sedan kan vi se att de som väljer standardpaketet med delad server ofta är mycket nöjda. Det finns dock en del röster om att det sedan Miss Group tog över har blivit lite sämre med tjänster som reseller-konton.

Kontrollpanel

cPanel som vanligt får vi väl nästan säga.

Utrymme & Trafik

Obegränsat med disk och trafik. SSD-diskar, 96 GB RAM och dubbla processorer, det borgar för god prestanda.

Support

Supporten kan nås via mail och dessutom telefon om man har Platinum-paketet. Dessutom får du stöd via chatten om du vill. Med support som finns tillgänglig dygnet runt kan du lita på att det alltid finns någon att prata med. Du kan få hjälp med att lösa problem när de dyker upp, även mitt i natten!

Mail & Webbmail

POP3- och IMAP-stöd + en bra webbmail finns.Totalbetyg för Stablehost

7.5
Totalbetyg
Support:  Prestanda:  Pris: 
Användarbetyg: 
Stablehost De är inte stora men beskrivs av många som mycket pålitliga och det är viktigt att poängtera. Med Stablehost får du fina egenskaper som hastighet utan hack och riktigt rimliga priser. Det här är en hostingservice med datacenter i Europa, Asien och USA. Ett ambitiöst webbhotell Stablehost är som sagt inte ett enormt företag med […]
8.13 1 10 8
0 / 10 8.13

Din röst

Innehåll

magnifier