TechTag.se

Loopia vill hjälpa hemsida-lösa företag

Loopia vill hjälpa hemsida-lösa företag

44% av alla småföretagare i Sverige saknar en hemsida till företaget, enligt en undersökning gjord av Visma. En siffra som Loopia, Sveriges största webbhotell, nu vill ändra på genom att lansera ett kostnadsfritt webbpaket för nyföretagare med allt som behövs för att komma igång med en hemsida på webben.

Enligt Loopia är det otroligt viktigt att företag finns och syns på webben med en hemsida. Det ger möjlighet att kommunicera med kunder dygnet runt samtidigt som det stärker företagets varumärke online.

Att 9 av 10 svenskar dessutom i första hand väljer att söka på webben efter produkter och tjänster gör det ännu viktigare för dig som företagare att ha en hemsida. Annars riskerar du att förlora kunder till konkurrenter bara för att de inte hittat dig på webben.

- Vi vet att många nyföretagare har en begränsad budget under uppstartsfasen. Därför vill vi bjuda dig som just startat, eller går i tankarna på att starta företag, på ett webbpaket med ett .se-domännamn, vårt superenkla hemsidesverktyg, fritt antal e-postadresser och fri support alla dagar om året. Alltså allt som behövs för att komma igång och få en lyckad närvaro på Internet

Utöver webbpaketet har Loopia också sammanställt en e-bok med all nödvändig information om att komma igång på nätet för dig som nyföretagare.

- Loopias initiativ kommer hjälpa många nya företagare i Sverige att få fler kunder och sälja mer med hjälp av webben, avslutar Jimmie Eriksson.

Vanliga frågor och svar om Loopia vill hjälpa hemsida-lösa företag 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Innehåll

pencildropmagnifier