TechTag.se

Suno AI

Suno Ai musik

Suno AI är en innovativ plattform som möjliggör för användare att skapa kompletta sånger med hjälp av artificiell intelligens.

Det är designat för att vara tillgängligt för alla, oavsett musikalisk bakgrund eller expertis.

Plattformen tillåter skapande av sånger komplett med texter, instrumentals och sångröster, allt från ett enkelt textkommando. Det betyder att du inte behöver kunna sjunga, spela ett instrument eller läsa noter för att skapa dina egna musikstycken.

Processen att skapa musik med Suno AI är ganska enkel. Användare kan få tillgång till Suno AI på olika sätt, till exempel genom Microsoft Copilot, Suno AI:s egen plattform, eller via en Discord-server.

Till exempel, med Microsoft Copilot, kan du aktivera Suno-tillägget och sedan helt enkelt mata in ett kommando för den typ av sång du vill skapa, som "Skapa en poplåt om äventyr med din familj".

Suno AI tar hand om resten, och genererar en sång baserat på ledtrådar i ditt kommando.

En unik aspekt av Suno AI är dess ursprung. Verktyget utvecklades av ett team av musiker och AI-experter i Cambridge, MA. Företaget etablerades bara 2022 men har snabbt gjort betydande framsteg inom AI-musikgenerering.

Detta har stärkts genom dess samarbete med Microsoft, vilket gör det till en märkbar aktör inom konsument AI-ljudgenerering.

När det gäller laglighet och upphovsrättsliga aspekter har Suno AI åtgärder på plats för att hantera frågor kring plagiat och upphovsrättsintrång. Användare kan uppmana Suno att skapa en låt i stilen av en viss artist, men systemet är utformat för att undvika att direkt kopiera befintliga låtar.

Det finns olika prenumerationsmodeller tillgängliga, och rättigheter och användningsvillkor varierar beroende på om du är en gratisanvändare eller en betalande prenumerant.

Gratisanvändare kan använda de genererade sångerna för icke-kommersiella ändamål, medan betalande prenumeranter har större frihet, inklusive möjligheten att tjäna pengar på sina skapelser på plattformar som YouTube och musikstreamingtjänster.

Suno AI representerar en betydande framsteg inom AI-genererad musik, och erbjuder ett enkelt och tillgängligt sätt för människor att utforska sin kreativitet och producera musik.

Kostnad

Suno AI erbjuder både gratis och betalda abonnemangsplaner för att skapa musik. Den gratis versionen tillåter grundläggande sångskapande och delning, medan ytterligare kommersiella användningsrättigheter låses upp genom dess prisvärda prenumerationsnivåer som börjar på $8 per månad.

Med den gratis planen kan du generera upp till 10 låtar per dag. Om du behöver skapa fler låtar kan du uppgradera till Pro-planen för $8 per månad, vilket tillåter dig att skapa upp till 500 låtar. Ytterligare krediter kan också köpas vid behov​​​​.

Denna prismodell gör Suno AI tillgängligt för en bred användargrupp, oavsett om du är en musiker, producent, eller bara någon som vill utforska sin kreativitet inom musikskapande.Källor:
app.suno.ai
aimusicpreneur.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Innehåll

dropmagnifier