Billigt Webbhotell

Här listar vi de billigaste svenska webbhotellen. Disk / trafik och prisuppgifterna är respektive webbhotells lägsta möjliga pris.. Tänk efter före vad som är viktigt för dig, utrymme, processorkraft eller enkla installationer. Jämför webbhotellens lite dyrare paket eller läs hela recensionerna för att se dom dyrare paketen.

Om du klickar på ”jämför med andra” så kan du jämföra webbhotellen sida vid sida med alla uppgifter.

Webbhotell BeskrivningDisk och TrafikAndra tjänsterPris per månadTotalpoäng Beställ
Vår favorit
Inleed
Inleed erbjuder webbhotell, domäner och servertjänster för privatpersoner och företag. Inleeds servrar är placerade i ...

Jämför med andra
Disk 2GB
Trafik 50GB
1klickinstallation:
Backup:
Domäner:
Datacenter: SE
19kr
2 UnoEuro
UnoEuro erbjuder webbhotell, domäner för privatpersoner och företag. UnoEuro servrar är placerade i Danmark vilket ger ...

Jämför med andra
Disk
Trafik
1klickinstallation:
Backup:
Domäner:
Datacenter: DK
20kr
Bästa priset
3 Surftown
Surftown är ett av dom lite äldre webbhotellen, dom startades 2003 i Danmark. Surftown är ett webbhotell jag själv ...

Jämför med andra
Disk 20GB
Trafik 30GB
1klickinstallation:
Backup:
Domäner: 1
Datacenter: DK
49kr (0kr år 1)
4 EgenSajt
Egensajt är är webbhotell med bra priser men också en del "unika" finesser. Nämligen ett paket som du helt kan anpassa ...

Jämför med andra
Disk 2GB
Trafik 1GB
1klickinstallation:
Backup:
Domäner:
Datacenter: Sverige
29kr
5 One.com
One.com är ett av de mest använda webbhotellen i Sverige och också ett av de billigare. Datacentret är beläget i ...

Jämför med andra
Disk 25GB
Trafik Obegränsat
1klickinstallation:
Backup:
Domäner: 1
Datacenter: DK
20kr
Om ditt företag behöver en närvaro på webben (alltid ja) måste du göra ett val för att hitta det bästa webbhotellet för dig. Om du väljer delad hosting (shared hosting) som är absolut vanligast för det lite mindre företaget kan webbhotellet erbjuda effektiva och billiga tjänster, inbegripet tekniska tjänster för att upprätthålla servern, eftersom kostnaden delas bland flera olika användare. Dessutom, om du använder en delad hosting tjänst kommer du också att kunna anpassa din webbplats och lägga till extra funktioner, eller uppgradera ditt konto, om och när du önskar.

Största skillnaden mellan de här billiga webbhotellen och deras dyrare syskon är framför allt att du får mindre disk-utrymme och processorkraft. Om du ska ha en liten sajt, kanske en WordPress-blogg så behöver du förmodligen inte mer en det minsta paketet hos dom flesta webbhotellen. Ska du ha mycket bilder kan det ibland behövas mer disk-utrymme.

Vare sig om du har en ny sajt eller om du ska flytta från ett annat webbhotell kan det vara bra att få så lågt pris som möjligt, lägre fasta kostnader är sånt som verkligen märks.

En annan skillnad mellan dom billigaste webbhotellspaketen och dom dyrare är att du oftast hamnar längst bak i supportkön när det ska svara på mail och att det kan vara mer problem rent allmänt på grund av fler webbsajter på samma server och liknande. Du kan helt enkelt inte räkna med samma kvalitet när du betalar mindre pengar, men ofta kan det ändå vara värt att titta på de billiga webbhotellen först, som sagt, du kan alltid uppgradera senare när du behöver lite extra kraft. Gör dock din hemläxa för att byta webbhotell är oftast ganska komplicerat och det är mycket som kan gå fel på vägen.

Småföretag kan i synnerhet gynnas av de låga kostnaderna som delade webbhotell ger. Många av dessa delade hosting-tjänsterna erbjuder kompletta tjänster inklusive tekniskt stöd och även hemsides-verktyg.

Du måste dock se till att tjänsten kan erbjuda dig tillräcklig kapacitet för din webbplats att växa samt ha möjlighet att hantera kortsiktiga trafikökningar till följd av marknadsföringskampanjer. Du kommer förhopningsvis även få en ökad trafik över tid. Oftast är det inget problem.

Delad hosting är överlägsen i pris som hem för din webbplats. Men dess beror effektivitet på antal, storlek och popularitet på den andra webbplatserna dom delar servern.

Till exempel om du väljer ett billigt alternativ och märker att du delar servern med högtrafikerade webbplatser kan du finna att prestanda för din egen webbplats lider till exempel med en långsam sida och laddtider. Därför är det viktigt att förstå att delad hosting har sina begränsningar. Ofta blir alla dom sakerna dessutom sämre med tiden, speciellt om du valt ett mindre webbhotell som blir populärt.

Om du gör lite efterforskningar innan du bestämmer dig så kommer du garanterat bli gladare när du råkar ut för problem.
Jämför
  • Total (0)
Compare
0