TechTag.se

Surftown

Surftown är ett av dom lite äldre webbhotellen, dom startades 2003 i Danmark. Surftown är ett webbhotell jag själv använt sedan 2007.

Dom har alltid varit helt ok, inte bäst men inte heller sämst, dessutom har dom till skillnad från många webbhotell blivit bättre med tiden.

Ett helt OK webbhotell alltså som kan vara rätt val för dig, speciellt om du behöver mycket lagringsutrymme.

Surftowns Kontrollpanel

Surftown kör med sin egen kontrollpanel som är ny sedan 2015. Den är inte helt intuitiv, iallafall inte om man var användare om den gamla kontrollpanelen, men det är säkert en vanesak.

Mail och Webbmail

Du kan köra POP3, IMAP och Webbmail som är en av dom snyggaste jag sett, dock verkar översättningarna inte vara gjorde av ett proffs, men det vänjer man sig snabbt med.

Tänk dock på att "- Lösenord fält måste innehålla ett tecken mindre än 12 och Lösenordet ska endast innehålla dessa tecken: A-Z a-z 0-9 ! . _". Vilket är lite konstigt, går t ex inte att använda de lösenord som skapas av Apples Keychain.

Surftowns Sitebuilder

Med hemsideprogrammet Sitebuilder som ingår i alla Surftowns paket går det snabbt och enkelt att skapa en hemsida. Det är perfekt för som inte vill eller är redo att bygga en "riktigt" sajt. För fotografer, bloggare, restauranger, musiker och många fler är det ett perfekt att få den där första sajten på plats.

Ingår i Sitebuilder

 • 40+ Designmallar
 • Flerspråksstöd
 • Kontaktformulär
 • Blogg
 • Responsiv design
 • Galleri
 • Sitebuilder är ett enkelt och modernt verktyg med över 40 responsiva designmallar så kan du vara säker på att ser lite bra ut på mobilen. Du och dina besökare kan dessutom lätt sprida innehållet på sociala medier med dom inbygga delningsfunktionerna.

  Med en ren design kan du hålla fokus på ditt jobb, vad det än är.

  Optimerad för WordPress

  Servrarna hos Surftown är optimerade för WordPress, så du får snabba WordPress sidor och mycket plats för bilder och andra filer. Det finns en 1-click installation av WordPress. Så kan du skippa stegen med att ladda ner, ladda upp och skapa databaser.

  Let’s encrypt ingår

  Säkerhet är viktigt, HTTPS på din WordPress hemsida är dina besökare trygga och får ett grönt ljus från den webb-browser.

  Webbhotellspaket hos Surftown

  Paket Starter Advanced Plus Premium
  Disk 20 GB 50GB 100GB 200GB
  Trafikgräns 30GB 50GB 100GB 300GB
  Extra domäner 1 20 30 100
  MySQL
  Obegränsat
  Kontrollpanel
  [field medafi_kontrollpanel]
  1 klick-install
  Ja, WordPress, Joomla & PhpBB
  Backup Ja Ja Ja Ja
  Support
  E-post- och chattsupport
  Telefon-support - - Ja Ja
  Startavgift 49:- 149:- 49:- 149:-
  Pris 0kr år 1, sen 49/mån 0kr år 1, sen 89:-/mån 99:-/mån år 1, sen 229/mån 369:-/mån
  14 dagars återbetalningsgaranti


  Totalbetyg för Surftown

  8
  Totalbetyg
  Support:  Prestanda:  Pris: 
  Användarbetyg: 
  0 / 10 Totalt: 0 Röster: 0

  Din röst

  closearrow-circle-upbarsmagnifier