Blogg på egen domän

När du vill börja blogga på en egen domän så bör du tänka på att ta ett webbhotell utifrån antalet besökare du har på din blogg samt vilken kunskap du har i att sätta upp en blogg. Kan du installera den själv eller måste du ha ett webbhotell där du bara genom ett klick kommer igång med din blogg? Det finns många webbhotell som är bra att blogga ifrån men har du många besökare så måste du ta ett som klarar av den trafiken och sen måste som sagt även ta ett som du klarar av med dina kunskaper.

De flesta webbhotell har numera möjligheten att bara genom ett klick skapa en blogg och där det blir lika lätt att blogga som ifrån Blogg.se och liknande, men på en egen domän. I tabellen här på Techtag ser du en webbhotell jämförelse där kan du se vilka webbhotell (dom flesta) som har så kallad 1-klick installation. Då kan du installera WordPress genom ett klick.

Vill du ha ett webbhotell som du bara genom ett klick installerar en blogg och där du inte har så många besökare än så är ”One.com” ett bra val med ett mycket bra pris. Där kan du antingen peka om en domän du redan äger till One.com genom att först klicka beställ under 12an och sen skriva in din domän eller så kan du beställa en helt ny domän där.

Sen när du beställt det klart så går du in under produkter och sen blogg och där står det precis hur du gör. Sen är det bara att börja blogga. Lycka till.

Compare items
  • Total (0)
Compare
0